tiistai 30. elokuuta 2016

Ikuinen koululainen

Maamme loistava koulu- ja koulutusjärjestelmä takaa mahdollisuudet suorittaa keskenjääneitä opintoja, opiskella tutkintotavoitteisesti tai ainekohtaisesti, sovittaa arkielämää ja opiskelua vaikkapa etäopinnoilla, plus lukemattomin muin keinoin. Koulut tekevät yhteistyötä ja oppilailla on tietyin edellytyksin mahdollisuus opiskella samanaikaisesti useammassa eri oppilaitoksessa. Oman dilpomini suorittamisen turvaa ohjeistus: "Käsityön lukiodiplomi voidaan suorittaa myös muussa lukiossa, jos omassa lukiossa ei ole käsityön lukiodiplomin suorittamismahdollisuutta".

Toinen vaadittavista pohjakursseista on suoritettu. Koulukohtainen soveltava kurssi KÄ8 ”Tekstiilirakenteita ja -pintoja” 

Valmistin A4 kokoiseen kansioon puuvillakankaiset irtopäälliset. Kuviona kannessa on ”Elämänpuu”. Kerään kansioon diplomityön portfolioon liitettävät toimintasuunnitelman, suunnittelupaperit, kauppalistat, hahmotelmat, ideat ja älynväläykset.

Sokkeli on valettu, nyt päästään varsinaiseen asiaan ... innonsekaisella jännityksellä odotan koska lähtee sekä mopo että lapaset käsistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti